Sakken kuulumiset

Hyvää lopputalvea kaikille!

Sakke Kinnunen
Sakke Kinnunen

Viimeksi kun kirjoitin blogia, oli kouluvuosi vasta alkamassa ja ajatukset olivat luonnollisesti siinä. Noh, nyt ollaan jo reilusti yli puolenvälin kouluvuodessa ja opiskelut ovat sujuneet ihan mallikkaasti täällä Santalan metsissä.  Työharjoittelua ei nyt meillä ollut,  eikä ilmeisesti tule olemaankaan missään vaiheessa opiskelua… No kyllä se työ opettaa sitten kun sen aika on. Aloitin myös syksyllä painonpudotusprojektin ja se on mennyt todella mainiosti. Kiitos Jumalalle, reilu 10 kg painoa pudonnut neljässä kuukaudessa ja saa luvan riittää.

Muutenkin vuosi mennyt hieman eri lailla kuin kuvitteli vielä elokuussa, silloin ei tiedetty mitään siitä, että seminaari tulisi muuttumaan radikaalisti ja että itse istut oppilaskunnan hallituksen pj:nä. Ja että Jumala pitää sinua kahdenkeskisessä koulussa ensimmäiset pari kuukautta lukukaudesta ja todella käy läpi minussa olleita /olevia puutteita (että olikin ihanaa ja samalla raskasta aikaa). Ja vielä kaiken kukkuraksi en olisi ikinä odottanut että ensimmäisen vuoden opiskelijoiden joukossa oli tuleva tyttöystävä…

Aivan… se sama Sakke joka Tonille ja muillekin on aina tokaissut: ”Santalasta en hae naista, en edes ajattele asiaa enkä edes anna mahdollisuutta!” onkin nyt yhtäkkiä saanut huomata kuinka omat suunnitelmat kyllä menevät ikkunasta ulos, jos ja kun Jumala puuttuu peliin. Enkä kyllä vastaan laita sille, että Jumala antoi minulle hienon ja kauniin naisen jota rakastaa ja jonka kanssa saan kasvaa. Hullu olisin jos asiasta valittaisin…

Eli syyslukukausi ja tämä alkanut kevätlukukausi ovat olleet positiivisia koulun osalta. Totta kai on ollut välillä hankalaa ja vaikeaa, mutta lopulta tulos jäänee edelleen positiiviseksi ja nekin asiat, jotka ovat ärsyttäneet tai jopa vihastuttaneet, ovat kuitenkin lopulta vain ja ainoastaan periferia-asioita, kun ihan oikeasti ajattelee Jumalan valtakuntaa ja sitä mihin Jumala on kutsunut.

Taidan tästä mennä nukkumaan ja samalla miettimään tulevaisuutta… sormus vai ei, on kai se kysymys johon vastausta tällä hetkellä haen… tai no, myös siihen, mitä on lounaaksi huomenna.

Santalassa 16.2.16

Sakke Kinnunen

toim. huom. viimeisen kappaleen kaksi kysymystä ovat jo ratkenneet 🙂