Ilmoitusluontoinen bloggaus

Olen tullut sellaiseen tilanteeseen, jossa olen joutunut miettimään eri asioita uudesta näkökulmasta. On tapahtunut niin monenlaisia asioita, sydänleikkaus, pitkä toipuminen, voimien kerääminen ja kuntoutus mahdollisesti työkuntoon. Alustavaa sairauslomaa tammikuun loppuun, mahdollisesti pääsen takaisin työhöni tai sitten voimien palautumisen mukaan en, Herra tietää.

Kun tulin aikoinaan Kaarinan Kotikirkkoon (muistaakseni 2007), en ajatellut jääväni sinne kovinkaan pitkäksi aikaa, enkä kantamaan vastuuta, niin kipeissä kuin iloisissakin asioissa, kuten sitten kävi. Nyt jo alkuvuodesta olen kokenut aikani aktiivisena vastuunkantajana olevan ohi, on aika antaa mahdollisuus uusille tuoreille voimille. Seurakunta voi hyvin ja siksi juuri nyt on hyvä aika tehdä näitä päätöksiä.

Olen johtoryhmään jo ilmoittanut että jään pois aktiivivanhimman ’roolista’ ja voin auttaa jossain keskusteluissa tai vastaavissa, mutta kokonaisvaltainen toimi vanhimpana on osaltani ohi srk:n syyskokouksessa. Kiinnitän nyt huomioni tervehtymiseen ja jätän seurakunnalliset tehtävät niille jotka pystyvät siihen kokosydämisesti antautumaan, neljän ohituksen jälkeen osa sydämestäni ei nyt ole mukana toisten iloissa eikä murheissa. Toki jään seurakuntaan jäseneksi ja autan missä voin tai jaksan tai jopa missä haluan, sen aika näyttää.

Pois jääntiini ei sisälly mitään dramatiikkaa. On vain parempi tunnustaa itselleen voimiensa olevan rajalliset. Leikkaus toi eteeni myös ikäni, liki 60. Ei enää jaksa kuin nuori varsa laidunsaaressa, vaan olo on kuin polttoöljy ’Zetorilla’, lähteekö vai eikö lähde, ja kun lähtee liikkeelle niin pian jo ’yskähtelee’ eikä oikein ota vaihdekaan, pakille lipsahtaa 😉 Sisäistä ääntään tulee kuunnella ja kunnioittaa.

Siunaten

-jussi-